25. května 2014

Tulipány u chaty

Protože všichni máte rádi patchworkové kurzy připravila jsem pro Vás patchworkový kurz, ve kterém se naučíte šít patchworkový vzor tulipány u chaty.


Tento patchworkový motiv není příliš znám. Snad proto, že je poměrně obtížné je ušít. Nicméně jeho složitost mu nijak neubírá na kráse.

Tulipány se uprostřed sbíhají v osmicípou hvězdu, která tento vzor udržuje v souměrném středu. Světlé pozadí motiv dotváří do čtverce. Okraje jsou zdobeny bordurou.


Motiv tulipánů u chaty jsou poměrně velkým vzorem o rozměrech 50 x 50 cm. Vhodný je tedy především k šití velkých patchworkových přikrývek, nebo šití přehozů na postel.

Patchworkový kurz obsahuje návod na překreslení motivu do vlastní vhodné velikosti. Pomocí čtverečkovaného papíru si tedy motiv snadno upravíte dle vlastních potřeb.

Obsahem je také podrobný návod na ušití motivu s názornými obrázky, které Vás snadno povedou šitím tohoto motivu krok za krokem.


Patchworkový kurz tulipánů u chaty je pro Vás připraven na našich domovských stránkách. Celý kurz je v podobě dokumentu PDF, který si snadno vytisknete na Vaší tiskárně. Podrobně pak podle něj můžete šít celý motiv s pohodlí Vašeho domova.

Užijte si krásné patchworkové šití s motivem krásných rudých tulipánů!


Žádné komentáře:

Okomentovat